Наставникът на Лудогорец говори преди гостуването на датския Нордселанд във втория мач на “орлите

...
Наставникът на Лудогорец говори преди гостуването на датския Нордселанд във втория мач на “орлите
Коментари Харесай

Петев: Трябва да подходим умно, датчаните са много симпатичен отбор

Наставникът на Лудогорец говори преди гостуването на датския Нордселанд във втория мач на “орлите ” от Група “Н ” на Лигата на конференциите. Специалистът показа, че харесва метода на игра на противника и се надява, че неговият отбор ще подходи мъдро в срещата.

" Нордселанд е един много приветлив тим. Изключително комбинативен, много млад тим. Играят футбол, без значение какъв е резултатът. Важно е обаче ние какво ще вършим на следващия ден ", стартира Петев.

" Трябва да подходим мъдро и да внимаваме за техните мощни страни. Трябва да се стремим да не попаднем в техния капан и от всяка обстановка да извличаме максимума. Надявам се нашият опит да надделее над тяхната младост. Надявам се да се представим уместно и ще се опитаме да го вършим от първата минута. Основното е да почистим непредизвиканите неточности, от които сами си вършим проблеми от време на време ".

" Доста се събра на някои играчи. Възможно е да има промени, тъй като и те са живи хора. Доста огромен метраж се заобикаля и е обикновено да има отмалялост. Ще взимаме решение на следващия ден, само че е допустимо да има нови лица. В нашата група любимец е Фенербахче, тъй че утрешният мач е доста значим ", добави Петев., предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР